ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Το κόστος μιας παιδογυναικολογικής εξέτασης ή επέμβασης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Εξαρτάται από την περίπτωση, χωρίς να είναι «εξωπραγματικό».

Το καλό αποτέλεσμα σε μια γυναικολογική επέμβαση είναι ακόμα σημαντικότερο όταν αναφερόμαστε σε παιδιά και εφήβους, αλλά και νέες γυναίκες γενικότερα.

κόστος γυναικολογικής εξέτασης σε κοριτσια

Στόχος του κάθε γονέα, αλλά και της κάθε γυναίκας, είναι να εξασφαλίσει, για το παιδί του ή την ίδια αντίστοιχα, την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Πρέπει λοιπόν να εμπιστεύεται για την αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος τον ειδικό Παιδογυναικολόγο, ο οποίος και διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία. Οι φθηνές υπηρεσίες που προσφέρονται από διάφορους, δυστυχώς έχουν συχνά κακό αποτέλεσμα και τα κορίτσια ή οι γυναίκες αυτές δεν καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να βρουν ουσιαστική λύση, στο πρόβλημα το δικό τους ή των παιδιών τους. Αποτέλεσμα είναι η ψυχολογική ταλαιπωρία, αλλά ίσως και η επιδείνωση του προβλήματος τους.

Όλοι μας στο Κέντρο “Healthy Lady” πιστεύουμε ότι η αναπαραγωγική ικανότητα ενός μικρού κοριτσιού και η προστασία της γυναικολογικής υγείας κάθε εφήβου και νεαρής γυναίκας είναι ανεκτίμητης αξίας. Οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την υψηλότερη δυνατή προστασία. Έτσι, η νεαρή γυναίκα θα έχει τη δυνατότητα όταν αυτή αποφασίσει και όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες, να χαρεί τον έρωτα, να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει την οικογένεια της.