Παιδογυναικολόγος, τι ιδιαίτερο προσφέρει (Video)
Παιδογυναικολόγος, τι ιδιαίτερο προσφέρει (Video)
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή “Υγεία και Ανάπλαση”, την συνέντευξη του Γυναικολόγου Παναγιώτη Χριστόπουλου για την Παιδογυναικολογία. Αναλυτική πληροφόρηση για την Παιδική & Εφηβική Γυναικολογία, πως γίνεται η γυναικολογική εξέταση σε κορίτσι που έχει ακόμη τον παρθενικό υμένα, πως γίνεται η διάγνωση των γυναικολογικών προβλημάτων σε κορίτσια κι έφηβες, ποιά είναι η θεραπεία τους και πολλά άλλα θέματα.
Ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος ξανά Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης
Ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος ξανά Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης

Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, είχαμε ακόμα μια επιτυχία. Ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος ανανέωσε τη θητεία του για ακόμα 3 χρόνια, ως Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης.

Η αναγνώριση στο πρόσωπο του δρ Παναγιώτη Χριστόπουλου πηγάζει από την μακροχρόνια παρουσία του στον τομέα της Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας σε Διεθνές επίπεδο.

Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδογυναικολογίας: Εκπαίδευση των γυναικολόγων
Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδογυναικολογίας: Εκπαίδευση των γυναικολόγων Ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, που έγινε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, πριν από λίγες ημέρες.

 Ο δρ Παν. Χριστόπουλος είχε προσκληθεί να αναπτύξει τις ιδέες του πάνω στην εκπαίδευση των ιατρών, που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Οι προτάσεις του δρ. Παν Χριστόπουλου πάνω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού, που προέρχονται από διάφορες χώρες,  με αποτέλεσμα να προκαλέσουν συζήτηση μετά το τέλος της ομιλίας. 

Η πρώτη φορά στον γυναικολόγο
Η πρώτη φορά στον γυναικολόγο

Η πρώτη φορά που επισκέπτεται μια γυναίκα το γυναικολόγο δημιουργεί αρκετές φορές κάποια φοβία. Η ανησυχία και ο φόβος ελαττώνονται όταν η νεαρή γυναίκα ξέρει τι χρειάζεται για την πρώτη της επίσκεψη σε γυναικολόγο,τι θα συμβεί, τι προετοιμασία χρειάζεται και ποια είναι τα συμπεράσματα στο τέλος της εξέτασης.

Σεξουαλική διαπαιδαγώση Εφήβων - Ομιλία
Σεξουαλική διαπαιδαγώση Εφήβων - Ομιλία Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση στο 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης, με θέμα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των Εφήβων. Είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το πρόβλημα των ανεπιθύμητων κυήσεων, των εκτρώσεων αλλά και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Συζητήσαμε...
1 2