ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΙΚΡΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΑΙΔΟΙΟΥ


Πλαστική Αιδοίου

Τα μικρά χείλη του αιδοίου κάποιες φορές γίνονται υπερτροφικά, δημιουργώντας προβλήματα στη γυναίκα, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Τα υπερτροφικά χείλη μπορεί να είναι εμπόδιο για μια φυσιολογική και ευχάριστη σεξουαλική επαφή. Μπορεί επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις, να προκαλούν μέχρι και πόνο. Η παρουσία τους συχνά οδηγεί σε μειωμένη αυτοπεποίθηση των γυναικών αυτών απέναντι στο σύντροφο τους.

Πλαστική Αιδοίου

Πάρα πολύ συχνά, εμποδίζουν τη γυναίκα να φορέσει μαγιό, καθώς είναι εμφανής η παρουσία κάποιου πλεονάζοντος ιστού στην περιοχή. Επίσης, μπορεί να είναι ενοχλητικό, όταν η γυναίκα φορέσει στενά ρούχα ή εσώρουχα ή ακόμα όταν κάνει ποδήλατο.

Από άποψη υγιεινής, η καθαριότητα της περιοχής είναι πιο δύσκολη, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που έχουμε και αυξημένη εφίδρωση ή κατά την διάρκεια της περιόδου.

Η πλαστική επέμβαση στα μικρά χείλη γίνεται για να μειωθεί το μέγεθος ή να αλλάξει το σχήμα τους, που ενοχλεί οπτικά, δηλαδή αισθητικά ή πρακτικά τη γυναίκα. Η επέμβαση έχει άριστα αποτελέσματα. Ο πόνος αντιμετωπίζεται εύκολα με παυσίπονα φάρμακα και η νεαρή επιστρέφει γρήγορα στις ασχολίες της.

Πλαστική Αιδοίου

Η πλαστική αποκατάσταση της υπερτροφίας των μικρών χειλέων του αιδοίου, όταν χρειάζεται, γίνεται με τη συνεργασία Παιδογυναικολόγου και Πλαστικού Χειρουργού, για την επίτευξη άριστου αισθητικού αποτελέσματος σε εξειδικευμένες περιπτώσεις. Για την επέμβαση απαιτείται ειδική εκπαίδευση σε θέματα  επανορθωτικής χειρουργικής και πρέπει να χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι, για να φέρουμε τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα για τη νεαρή γυναίκα.