210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Έλαβε την Ειδικότητα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.
Αποπεράτωσε το 2007 το Διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Master, MSc) Ιατρικής Σχολής Αθηνών με εξειδίκευση στη «Γυναικολογική Ενδοκρινολογία».

Το 2009 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ (PhD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό πεδίο το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Παιδικής – Εφηβικής Γυναικολογίας και Επανορθωτικής Χειρουργικής της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Εξωτερικό:
-  στο Κέντρο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, υπό την Καθηγήτρια κ. Vincenzina Bruni και
-  στο Κέντρο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας του University College of London (UCL) Hospitals, υπό την Dr. Sarah Creighton.

Μετά από εξετάσεις, έλαβε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας (FIGIJ), την Πιστοποίηση της Εξειδίκευσης, στο γνωστικό αντικείμενο της «Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας» (IFEPAG, Part I and II).

Για μακρά σειρά ετών, υπηρέτησε ως Διευθυντής Τμήματος της European Association of Paediatric and Adolescent Gynaegocology (EURAPAG).

Τα τελευταία χρόνια είναι ο εκλεγμένος Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης.

Έχει λάβει 4 βραβεία και διακρίσεις καθώς και  υποτροφία, από την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, ως καλύτερος νέος Επιστήμονας, με Γνωστικό αντικείμενο «Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία».

Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε περιοδικά Διεθνούς κύρους (PubMed) και είναι σύμβουλος έκδοσης σε αρκετά Διεθνή Περιοδικά.

Από το 2020, ο Δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος εκλέχτηκε στη θέση του Επ. Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου, με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο την «Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία». Ο Καθηγητής Παν Χριστόπουλος αναλαμβάνει το Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, κι έχει την ευκαιρία να παρέχει νέες υπηρεσίες και φροντίδα σε παιδιά και έφηβες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, εκτός από αυτά που ήδη εδώ και χρόνια φροντίζει σε ιδιωτική βάση.

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!