210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

ΚΟΣΤΟΣ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ;
 
Το κόστος μιας παιδογυναικολογικής εξέτασης ή επέμβασης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Εξαρτάται από την περίπτωση, χωρίς να είναι «εξωπραγματικό». Προσπάθεια μας είναι να καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος, τόσο των επισκέψεων όσο και των επεμβάσεων ή άλλων διαδικασιών, σε όσο το δυνατό «λογικότερα» επίπεδα. Τα επίπεδα του κόστους σε μια επίσκεψη δεν διαφέρουν κατά πολύ από αυτά των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Σε σπάνιες περιπτώσεις που χρειάζεται κάποια επέμβαση, το κόστος εξαρτάται από το μαιευτήριο, την αμοιβή αναισθησιολόγου, το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κλπ.  Πολλές φορές μπορούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να μειώσουμε το κόστος ακόμα πιο χαμηλά, σε συνεννόηση με τους γονείς.

Στόχος μας είναι η σωστή εφαρμογή ιατρικών υπηρεσιών και η ανακούφιση από το πρόβλημα, σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Το καλό αποτέλεσμα σε μια γυναικολογική επέμβαση είναι ακόμα σημαντικότερο όταν αναφερόμαστε σε παιδιά και εφήβους, αλλά και νέες γυναίκες γενικότερα.

Στόχος του κάθε γονέα, αλλά και της κάθε γυναίκας, είναι να εξασφαλίσει, για το παιδί του ή την ίδια αντίστοιχα, την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Πρέπει λοιπόν να εμπιστεύεται για την αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος τον ειδικό Παιδογυναικολόγο, ο οποίος και διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία. Οι φθηνές υπηρεσίες που προσφέρονται από διάφορους, δυστυχώς έχουν συχνά κακό αποτέλεσμα και τα κορίτσια ή οι γυναίκες αυτές δεν καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να βρουν ουσιαστική λύση, στο πρόβλημα το δικό τους ή των παιδιών τους. Αποτέλεσμα είναι η ψυχολογική ταλαιπωρία, αλλά ίσως και η επιδείνωση του προβλήματος τους.

Όλοι μας στο Κέντρο “Healthy Lady” πιστεύουμε ότι η αναπαραγωγική ικανότητα ενός μικρού κοριτσιού και η προστασία της γυναικολογικής υγείας κάθε εφήβου και νεαρής γυναίκας είναι ανεκτίμητης αξίας. Οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την υψηλότερη δυνατή προστασία. Έτσι, η νεαρή γυναίκα θα έχει τη δυνατότητα όταν αυτή αποφασίσει και όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες, να χαρεί τον έρωτα, να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει την οικογένεια της.

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!