210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδογυναικολογίας: Εκπαίδευση των γυναικολόγων

Ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, που έγινε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, πριν από λίγες ημέρες.

 

pagosmio sinedrio gynaikologias 2016

Ο δρ Παν. Χριστόπουλος είχε προσκληθεί να αναπτύξει τις ιδέες του πάνω στην εκπαίδευση των ιατρών, που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Οι προτάσεις του δρ. Παν Χριστόπουλου πάνω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού, που προέρχονται από διάφορες χώρες,  με αποτέλεσμα να προκαλέσουν συζήτηση μετά το τέλος της ομιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέπτυξε ο ομιλητής δρ Παν Χριστόπουλος, που είναι και ο Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης, με τεράστια εμπειρία πάνω σε θέματα εκπαίδευσης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο: «Η εκπαίδευση πρέπει να ξεκινά από νωρίς, με σωστό σύστημα και καλή οργάνωση. Έτσι, θα μπορέσουμε να έχουμε ιατρούς που θα έχουν τις γνώσεις να αναγνωρίσουν γυναικολογικά προβλήματα στα μικρά παιδιά και τις έφηβες. Έτσι θα μπορέσουν να τα παραπέμψουν στον Παιδογυναικολόγο που έχει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να τα αντιμετωπίσει».

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!