210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

Σεξουαλική διαπαιδαγώση Εφήβων - Ομιλία


Πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση στο 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης, με θέμα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των Εφήβων. Είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το πρόβλημα των ανεπιθύμητων κυήσεων, των εκτρώσεων αλλά και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Συζητήσαμε όχι μόνο για τις αιτίες που τα προκαλούν αλλά και για το ποιες είναι οι λύσεις πάνω στο πρόβλημα. Αναπτύξαμε την αξία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και της σωστής πληροφόρησης των νέων και αναπτύξαμε με λεπτομέρειες τις εναλλακτικές μεθόδους αντισύλληψης και προστασίας της σεξουαλικής τους υγείας.
Paidogynaikologos Petroupoli 01

Η συζήτηση κράτησε για αρκετή ώρα, καθώς οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει, μετά την ομιλία του ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Ειδικός Γυναικολόγος Παίδων – Εφήβων, Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης και Διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας ήταν πολλές. Ο μεγάλος αριθμός των ερωτήσεων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι γονείς «διψούν» πραγματικά για πληροφόρηση, καθώς αναγνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα και έχουν την ανάγκη να πάρουν συμβουλές από ειδικούς.

Paidogynaikologos Petroupoli 05

Η εκδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Συχνά απευθύνονται στο Κέντρο μας "Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων" που ζητούν παρόμοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης γονέων ή και Εφήβων, τις οποίες ο δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα πρόληψης ανεπιθύμητων κυήσεων και εκτρώσεων στην Εφηβεία, αποδέχεται με χαρά. 

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!