210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

Έγκαιρη Διάγνωση με Τεστ Παπανικολάου του καρκίνου

Απο σήμερα, τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, γιορτάζουμε την 5η Ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Στόχος όλων είναι η εφαρμογή στην πράξη του προληπτικού ελέγχου, ώστε να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες.

 


test pap cut 1

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί σήμερα το δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στις γυναίκες. Κάθε μέρα 40 γυναίκες πεθαίνουν από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στην Ευρώπη. Βασικό όπλο για την μείωση του τραγικού αυτού αριθμού, αποτελεί η πρόληψη με τακτικούς ελέγχους για έγκαιρη διάγνωση με το τεστ Παπανικολάου.

Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά και μπορει να σώσει τη ζωή σας!!! Το άγχος της καθημερινότητας και η δουλειά συχνά μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε για «άλλη μέρα» αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για μας. Είναι ευκαιρία αυτή την βδομάδα να αφιερώσετε δέκα λεπτά στον εαυτό σας.

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!