210 6919219 επικοινωνήστε για ραντεβού

23 χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα Χαμόγελο»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 23 χρόνια παρουσίας του, σε εκδήλωση, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Π. Παυλόπουλου, αλλά και πλήθος άλλων υψηλών προσκεκλημένων και υποστηρικτών του οργανισμού.

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε στην ομιλία του, λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια, σχετικά με τη δράση του Οργανισμού.
Η ιδέα της δημιουργίας του «Χαμόγελο του Παιδιού» γεννήθηκε ως μια επιθυμία και ευχή μέσα στην ψυχή του Ανδρέα, γιου του σημερινού Προέδρου. Ο μικρός Ανδρέας είχε γράψει στο ημερολόγιο του λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ότι ήθελε να δημιουργηθεί ένας σύλλογος που να προσφέρει σε όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Έτσι, το «Χαμόγελο» είναι σήμερα ο φορέας που στηρίζει όλα τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια και που φιλοξενούνται στα σπίτια, τους προσφέρεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που έχουν προβλήματα με την οικογένεια τους στην καθημερινή διαβίωση τους και πολλά άλλα.  
Με την ευκαιρία του εορτασμού, παρουσιάστηκε μελέτη που αντανακλά τη σημασία του σπουδαίου έργου, που τόσα χρόνια προσφέρεται, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιαστήκαν:
 
- «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γνωστό σχεδόν σε όλους τους Έλληνες (97%)

- Το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι είναι ο πιο αξιόπιστος μη κυβερνητικός φορέας στη Ελλάδα.

- Σχεδόν όλοι (95%) θεωρούν ότι προσφέρει έργο ουσιαστικής σημασίας προς την κοινωνία μας

- Σχεδόν το 80% πιστεύει ότι καλύπτει ανάγκες που δεν καλύπτονται από άλλους φορείς.

to xamogelo tou paidiou

[Πηγή στοιχείων: www.hamogelo.gr]

 

Από τα παραπάνω και από πολλά ακόμα στοιχεία, που παρουσιαστήκαν φαίνεται ότι το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨ έχει πράγματι κερδίσει την αναγνώριση και την αποδοχή του κοινού, μέσα από το αξιόπιστο έργο του, το οποίο όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε.


Εμείς, από την πλευρά μας ως Κέντρο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας Healthy Lady, συνεχίζουμε να στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όντας συμμετέχοντες και χορηγοί σε εκδηλώσεις, δράσεις και προσπάθειές του, αλλά και με την πρόθεση μας να προσφέρουμε αφιλοκερδώς υπηρεσίες Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, σε όσα κορίτσια του «Χαμόγελου» πιθανά το έχουν ανάγκη.

 
Δρ. Παναγιώτης Χριστόπουλος,  MD, MSc, PhD, IFEPAG
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Ειδικός Γυναικολόγος Παίδων - Εφήβων
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!