ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ

Υπολογισμός Περιόδου - Γόνιμες Μέρες

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ

Υπολογίστε κατά προσέγγιση, τις γόνιμες ημέρες του κύκλου σας καθώς και πιθανά πότε θα εμφανιστεί η επόμενη περίοδος σας. Επίσης, όσες βρίσκονται σε εγκυμοσύνη μπορούν να υπολογίσουν ποιά είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

  • Δώστε την ημερομηνία της πρώτης ημέρας της τελευταίας σας περιόδου.
  • Δώστε την διάρκεια του κύκλου σας σε ημέρες. Ο κύκλος ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου και ολοκληρώνεται την ημέρα πριν από την έναρξη της επόμενης περιόδου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να υπολογίσετε σωστά τις γόνιμες ημέρες, την ημερομηνία εμφάνισης της επόμενης περιόδου, καθώς και την πιθανή ημερομηνία τοκετού, πρέπει να έχετε σταθερό κύκλο για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών. Υπενθυμίζουμε ότι τουλάχιστον για τα 2 πρώτα χρόνια από την έναρξη της περιόδου, η διάρκεια του κύκλου είναι ιδιαίτερα ασταθής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο υπολογισμός των γόνιμων ημερών ΔΕΝ είναι αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ: Το παρόν σύστημα υπολογίζει κατά προσέγγιση την πιθανολογούμενη ημερομηνία εμφάνισης της επόμενης περιόδου σας, των γόνιμων ημερών του κύκλου σας καθώς και την πιθανή ημερομηνία τοκετού, αν είστε έγκυος. Δεν αποτελεί σίγουρο και απόλυτα αξιόπιστο διαγνωστικό μέσο, καθώς είναι απλά μια εφαρμογή ενός προγράμματος. Παρέχει πληροφορίες που μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβείς, καθώς επηρεάζονται και από άλλες αστάθμητες παραμέτρους. Δεν έχει σχεδιαστεί και δεν αποτελεί ιατρικό εργαλείο. Η ιστοσελίδα, οι διαχειριστές της και οι ιδιοκτήτες της δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε σωματική ή ψυχολογική ζημιά υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της μηχανής υπολογισμού. Η χρήση του παρόντος γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και με πλήρη αποδοχή εκ μέρους του των παρόντων όρων.

Υπολογιστής

Παρακαλώ επιλέξτε την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου σας:

/ /

Συνήθης αριθμός των ημερών κατά την περίοδο σας:

instagram facebook youtube twitter linkedin

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Healthy Lady, Κέντρο Παιδικής κι Εφηβικής Γυναικολογίας

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)

Με ραντεβού σε Γλυφάδα και Τρίπολη 210 6919219 Email: info@healthylady.gr

ΠΑΙΔΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - Γυναικολόγος για παιδιά και έφηβες

Εγγραφείτε στο newsletter μας!